loading...

luni, 8 august 2016

SUCUL DE SFECLA ROSIE si vindecarea unor boli grave.

PROPRIETATI:
   Sfecla rosie contine tot complexul de vitamina B, vitamina C, vitamina A, potasiu, mangan, fosfor, iod, calciu, sulf , fier si antioxidanti. Deci, sfecla rosie contine un complex de vitamine si minerale, rar intalnit la alte legume, cu rol important in prevenirea si vindecarea unor boli grave ca: afectiuni ale ficatului, afectiuni cardiovasculare si digestive si tumori. Sfecla rosie este, de asemenea,  un puternic antiinflamator, detoxifiant, energizant , avand si rolul de a intarii imunitatea organismului. Acest suc se poate fi consumat de oricine, fara restrictii si se obtine cu ajutorul unui storcator.

PREPARARE:
100 ml de suc de sfecla rosie, 50 ml suc de radacina de telina si 300 ml suc de morcovi. (sucurile se obtin cu ajutorul unui storcator electric). Aceasta combinatie de sucuri se pastreaza la frigider, intr-un recipient bine inchis.

MOD DE ADMINISTRARE:
   Se consuma pe parcursul unei zile, pe stomacul gol (inainte de a manca). Deoarece are un puternic efect de dezintoxicare a ficatului si a bilei, se recomanda consumarea acestui suc, la inceput, intr-o cantitate mai mica, pentru a nu provoca greturi sau ameteli. De aceea se recomanda sa se inceapa cu o lingura de suc pe zi, doza urmand sa creasca treptat, pana la un pahar pe zi. Durata unei cure de sfecla este de 3 saptamani. Cresterea cantitatii se face treptat , iar daca apar senzatii neplacute (grata, varsaturi, ameteli), se va reduce cantitatea , pana cand ea poate fi acceptata de organism.
   Acest suc protejeaza organismul de raceli, gripe, accidente vasculare, regleaza tranzitul intestinal si are proprietati anticancerigene (ex: cancer de plamani, colon si stomac), datorita betacianinei. Acest suc amelioreaza efectele chimioterapiei
   Terapeutul austriac Rudolf Breuss a vindecat mii de cazuri de cancer cu aceasta combinatie de sucuri, dar si cu ceaiuri din plante( vezi mai jos ceaiurile). Terapeutul austriac sustine ca aceasta combinatie de suc este un puternic purificator al sangelui, blocheaza tumorile si detoxifica ficatul.
   Alte efecte ale acestei combinatii de sucuri sunt: pot fi prevenite accidentele cardiovasculare , scaderea semnificativa a colesterolului, nivelul trigliceridelor din sange se regleaza, pot fi combatute si tratate infectiile urinare, constipatia si anemia.
Cura propriu-zisa trebuie efectuata timp de 42 de zile consecutiv in caz de cancer sau leucemie, si pana la 21 de zile pentru alte boli.

IMPORTANT DE STIUT !
   In acceptiunea lui Rudolf Breuss , o tumora canceroasa se formeaza in locurile care sunt supuse unei presiuni si unde sangele nu mai circula, iar celulele ar urma sa moara. Dar , aceste celule , in dorinta lor de a trai, se hranesc cu ceea ce le lipseste din mediul ce le inconjoara.  In felul acesta, ia nastere o formatiune independenta, care creste foarte incet, la inceput (uneori dureaza cativa ani), apoi prolifereaza rapid, transformandu-se intr-o tumora mare. Daca o tumora mica este taiata sau apasata, atunci se produce ceea ce terapeutul numeste o  „salbaticire”  a celulelor canceroase, care patrund in sange, dand nastere la metastaze. Din aceasta cauza, el ne indeamna sa lasam in pace nodulele sau noduletele.
Tumoarea canceroasa se hraneste numai prin aportul de albumina. Datorita curei cu combinatia de sucuri, descrise maisus, dar si ceaiuri, se opreste alimentarea acestor celule canceroase cu albumina. Dar, intrucat organismul nostru  nu poate trai fara aceasta substanta, sangele “infometat” de albumina ataca in corp toate vegetatiile, aglomerarile de impuritati si tumorile. Are loc, astfel, o adevarata operatie fara cutit, pe care o executa sangele omului. In felul acesta, orice tumoare este devorata in decurs de 42 de zile. In plus, deoarece, in timpul formarii celulelor canceroase, metabolismul mineral din celule noastre este dereglat, sucurile de legume (descrise mai sus), avand un continut de minerale asimilabile, compenseaza respectivul deficit.

IN CAZUL CANCERULUI SAU LEUCEMIEI:

Cura se efectueaza astfel:
In cazul cancerului sau leucemiei, cura dureaza 42 de zile, timp in care putem slabi intre 5-15 kg. Este indicat ca inainte de a incepe cura, sa cosumam zile maximim 250 ml de suc pe zi, pe langa mancarea normala, pentru a ne obisnui organismul.

Cum se prepara sucul:
Ingrediente: 300 g sfecla rosie, 100 g morcovi, 100g telina, 20 g ridichi negre (In cazul cancerului de ficat, se pune un cartof de marimea unui ou de gaina). Se trec toate prin storcatorul de legume. Sucul obtinut se strecoara bine printr-o sita fina sau printr-o panza de in.
Se consuma zilnic ⅛ – ¼ l, maxim ½ l,  lingura cu lingura, inghitindu-se dupa ce se amesteca bine sucul cu saliva din gura.
-  Dimineata: se bea o jumatate de ceasca de ceai pentru rinichi (baut incet si neindulcit); dupa 30 minute se bea 1-2 cesti cu ceai caldut de salvie, neindulcit; dupa alte 30 minute se ia o inghititura de suc (amestecata bine cu saliva din gura, apoi se inghite). Dupa 15 minute, se va lua, din nou, o inghititura din amestecul de suc descris, mai sus. Pana la pranz se mai pot lua 10-15 inghitituri de suc, in functie de senzatia de foame. Intre timp, se consuma, din nou, ceai de salvie care poate fi consumat si rece, dar neindulcit., in orice cantitati.
 - La pranz: din nou, se bea o jumatate de ceasca de ceai pentru rinichi.
 - Dupa-amiaza: se va lua de mai multe ori, cate o inghititura mica din combinatia de  suc, descris mais sus.
 - Seara, inainte de culcare: se bea , din nou, o jumatate de ceasca de ceai pentru rinichi.

MODUL DE PREPARARE A CEAIURILOR folosite in cura:

1. Ceaiul de rinichi. 15 g coada calului, 10 g urzici, 8 g troscot si 8 g sunatoare.
Aceasta cantitate ajunge pentru 3 saptamani. Se pune intr-o ceasca cu apa fiarta aproximativ o jumatate de lingurita., tinandu-se 10 minte. Se strecoara totul printr-o sita si se pune eeoparte ceaiul. Peste ceea ce ramane in sita, se mai toarna 2 cesti cu apa fiarta si se fierbe 10 minute. Se strecoara din nou continutul, iar ceaiul strecurat se amesteca cu dinainte (Cele doua ceaiuri se ameteca).
Ceaiul pentru rinchi se bea rece dimineata, pe stomacul gol. Se mai bea la inaintea pranzului si seara, inainte de culcare. Pe tot timpul consumarii scestui ceai nu se consuma carne de vita sau porc si nici supe cu carne sau mancaruri reincalzite.
 2. Infuzie de napraznic. Se pune intr-o ceasca cu apa clocotita un sfert de lingurita de napraznic. Se acopera ceasca  timp de 10 minute, apoi se strecoara. Se bea zilnic o ceasca cu ceai rece, neindulcit. Acest ceai este indicat in toate tipurile de cancer, mai ales daca s-a facut radioterapie.
3. Infuzia de galbenele. Se prepara la fel ca infuzia de napraznic. Se bea zilnic o ceasca rece de ceai, neindulcit. Ceaiul de galbenele reste un remediu bun impotriva cancerului.

Reguli de tinut seama:
-    in timpul curei, injectiile sau razele sau alte tratamente medicamentoase sunt interzise;
-    dupa operatie, nu se indica efectuarea curei imediat, ci se asteapta minimum 2-5 de luni, cand organismul se va restabili, iar pacientul se va simti relativ destul de puternic;
-    bolnavii care au fost tratati cu citostatice, mijloace ce distrug celulele, trebuie sa bea zilnic suc mai mult timp, pentru a mentine celulele care nu au fost inca distruse;
-    daca inainte de inceperea curei, persoanele au pierdut mult in greutate si sunt slabe, au voie sa consume zilnic o ceasca cu supa de ovaz, alaturi de sucuri, dar preferabil ar fi sa se renunte la aceasta;
-    dupa circa 10 zile de cura, poate aparea o criza, care nu trebuie sa ingrijoreze sau sa conduca la intreruperea  tratamentului;
-    cura nu se intrerupe brusc; se bea mai departe circa 1/6 l suc de legume pe zi si se incepe cu mancaruri usoare: supa cu taietei, de zarzavaturi, sucuri, apoi cate putina carne de pasare;
-    in cursul curei bolnavul este bine sa fie activ, adica sa lucreze sau sa faca plimbari si miscare in aer liber;
-    cura se face la recomandarea si sub supravegherea medicului.
Concluzie:
Cu aceasta cura de legume si ceaiuri, dr. Rudol Breuss a vindecat cateva mii de cazuri de cancer, mai ales leucemie, dar si numeroase boli ale articulatiilor. Nerespectarea curei nu mai duce la vindecare!

Observatie:  -   Acest  blog  nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.







4 Articole interesante:

loading...
loading...