Ingrediente: o sfecla de marime mijlocie, un morcov, un mar mai acrisor si o radacina mai mica de telina.
Mod de preparare: sfecla, morcovul si telina se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Marul se spala bine si se da pe razatoare, fara a fi curatat. Toate ingredientele se amesteca bine intr-un bol. Se poate adauga, daca dorim (nu este obligatoriu), un strop de ulei de masline (dupa gust). Se recomanda sa se consume imediat, pentru a nu se oxida.
Aceasta salata este delicioasa si are efecte aproape miraculoase asupra organismului nostru: stimuleaza sistemul imunitar, previne balonarea, contribuie la detoxifierea organismului (toxinele vor fi eliminate prin transpiratie, colon si urina, care poate capata o usoara culoare rosie). Ea contine enzime si proprietati antitumorale. Datorita faptului ca este bogata in substante antioxidante, aceasta salata este recomandata in prevenirea si chiar tratarea anemiei, leucemiei, cancerului pulmonar , de colon, rectal, de prostata, testicular si de san,
Sfecla rosie contine un complex de vitamine si minerale, de care are nevoie organismul nostru (vitamina B, vitamina A, vitamina C, magneziu, potasiu, calciu, fosfor, iod, sulf, antioxidanti, betacianina, fier si acid folic (care contribuie la creșterea globulelor rosii in sange)., scade colesterolul. Cura maxima cu aceasta salata poate fi de doua luni.
Observatie: - Acest blog nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.
Observatie: - Acest blog nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.