loading...

duminică, 7 august 2016

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI CU DOUA INGREDIENTE

Pentru a preveni si a trata diferite boli, trebuie sa ne detoxifiem organismul. In decursul anilor, intestinele omului proceseaza o cantitete imensa de alimente si lichide, rezultand reziduuri toxice care , odata depozitate in intestine, ajung sa otraveasca sangele si sa imbolnaveasca organismul. Din aceasta cauza apar frecvent constipatia, diabetul, greutatea excesiva sau subgreutate, bolile de ficat si de rinichi, probleme ale tenului, parului si unghiilor, afectiuni ale vederii si auzului, artrita si chiar cancer.
    Cel mai important lucru este curatirea  intestinelor de placa fecala, mucus si de paraziti. Se pot folosi clismele sau hidroterapia de colon, dar se obtine o curatire a unei portiuni mici de colon si pot deteriora flora intestinala.
    Cel mai efficient mod de curatare a intestinelor se poate face doar cu doua ingrediente: faina de in si chefir de apa. Aceasta metoda conduce la normalizarea greutatii corporale, intensifica arderea grasimilor, reducerea nivelului de colesterol din sange, eliminarea toxinelor din corp.
 Aceasta metoda este indicata in:
- gastrita, colita, ulcer de duoden sau stomac;
- boli ale tractului urinar, cistita, pielonefrita;
- greutate corporala in exces;
- inflamatia membranelor mucoase ale tractului gastrointestinal si tractului superior
  respirator.
Ingrediente:
1) Faina de in  care se obtine din seminte de in macinate foarte fin intr-o rasnita. In fiecare zi se macina doar cantitatea care este necesara doar in ziua respectiva.
2) Chefir de apa  care este reprezentat de mici cristale transparente cu aspect de granule de gelatina alba. Ele sunt organisme vii, care se inmultesc in apa si se mai cunosc sub denumirea de "Chefir de apă din Caucaz"` Cristalele albe se pot obtine de la oricine le poseda (mai ales de la gospodinele din Campulung Moldovenesc), sau de pe internet. Chefirul de apa se prepara astfel: se toarna intr-un borcan de 3 kg, 2 litri de apa de izvor sau apa plata (apa care sa nu contina clor), in care se dizolva 6 linguri de zahar, apoi se adauga 6 linguri de cristale, o lingura de stafide (sau 2 smochine). Borcanul se acopera si se tine la temperatura camerei. Sa nu se foloseasca vase sau ustensile metalice, zahar cu impuritati sau apa de robinet.
    Zilnic se strecoara cu foarte multa atentie lichidul (sa nu se strecoare nici cea mai mica particula de cristal) printr-o strecuratoare deasa din plastic. Acest lichid strecurat este chefirul de apa.
Dupa aceea, borcanul si cristalele se clatesc bine si se reia operatia de pregatire, a chefirului. In timp, cristalele se inmultesc , Surplusul de cristale se arunca sau se da altcuiva.
Reteta de detoxifiere:
Timp de 3 saptamani, se consuma dimineata, in loc de micul dejun.
Prima saptamana: 1 lingura de faina de in amestecata cu 100 ml de chefir de apa
A doa saptamana: 2 linguri de faina de in amestecate cu 100 ml de chefir de apa
A treia saptamana: 3 linguri de faina de in amestecate cu 150 ml de chefir de apa

Pe toata perioada tratamentului, se va consuma cel putin 2 litri de apa pe zi. Se obtin rezultate uimitoare daca in apa dizolvam putina miere de albina, iar alimentatia sa fie usoara si pauza intre mese sa fie de minim 3 ore.

Observatie:  -   Acest  blog  nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.



4

loading...
loading...