loading...

vineri, 21 iulie 2017

Masca de fata cu orez pentru ten acneic.

Orezul este o sursa importanta de antioxidanti, care favorizeaza productia de colagen si care lupta impotriva ridurilor si leziunilor produse la nivelul pielii. Datorita acestui fapt, remediile naturale pe baza de orez intineresc pielea fetei, care devine neteda, fina, tonifiata. Cu ajutorul orezului, petele de pe chip se atenuează pana dispar complet.
Aceasta masca  este foarte  eficienta daca tenul are probleme cu acneea. Ea chiar face minuni pentru tenul acneic. Daca se aplica de 2 ori pe saptamana, tenul va deveni curat si luminos dupa doar 3-4 folosiri.

Ingrediente:
- 3 linguri de orez,
- 1 lingura de lapte,
- 1 lingura de  miere naturala.
- 1 cana apa 

Preparare si utilizare:
Se pune orezul la fiert pana cand devine foarte moale, astfel incat, prin amestecarea lui, sa se obtina o pasta. Se lasa la scurs, iar apa in care a fiert se pastreaza.
Se adauga peste orez o lingura de lapte incalzit și amesteca foarte bine. La final, se incorporeaza mierea de albine. Se amesteca totul bine pana la omogenizarea compozitiei.


Masca se aplica pe fata care, in prealabil a fost spalata bine. Se intinde in strat uniform si se lasa cel putin 30 de minute, pana la o oră. Dupa scurgerea timpului, se indeparteaza prin spalare cu apa in care a fiert orezul. Pentru a da rezultate rapide si de durata, masca trebuie aplicata cel putin o data pe saptamana.


OBSERVATIE:  -  Conținutul acestui blog are doar un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. 

Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...