loading...

joi, 20 iulie 2017

Feriti-va de unele alimente false „made in China”! Ne pun in pericol sanatatea si chiar viata.

Iata ce au pus la cale mintile diabolice ale unor fabricanti chinezi, avizi de profituri uriase.

Orezul fals din plastic.
China a devenit, in ultimul timp, foarte cunoscuta pentru produsele contrafacute, care se fabrica aici. De curand, autoritatile din China au descoperit ca in unele fabrici se produceau orez din rasini industriale ( boabe de orez din plastic), care era impachetat si trimis spre vanzare. Orezul fals este atat de bine executat, ca apare identic cu cel natural, cu deosebirea ca prin fierbere, el nu se umfla si devine lipicios. Consumarea lui, din greseala, afecteaza sistemul digestiv si produce dereglari hormonale.

Oua false din gelatina si chimicale.
Aceste oua sunt realizate in laboratoare clandestine. Ele sunt facute din  acid alginic, alaun de potasiu, gelatina si coloranti artificiali. Coaja de ou este obtinuta din carbonat de calciu (creta). Autoritatile chinezesti, in urma unui control in piete, au descoperit astfel de oua false la vanzare. Consumarea unor astfel de oua provoaca pierderi de memorie si dementa.

Mazare verde falsa.
Aceasta mazare este facuta din boabe de soia, colorant verde si metabisulfit de sodiu.Acest colorant verde are actiune cancarigena. Mazarea falsa se poate confunda usor cu cea naturala, dar apa in care fierbe are o nuanta verde nefireasca, neintalnita atunci cand fierbi mazarea naturala. Trebuie sa fim atenti la ceea ce cumparam , deoarece China ajuns sa chiar sa exporte mazare verde falsa.

Varza din pasta de amidon
Foile acestei verze sunt produse in laboratoare clandestine, dintr-un amestec de amidon si coloranti artificiali alimentari, sau chiar din ceara. Consumarea ei poate provoca imbolnavirea tubului digestiv.

Usturoi tratat cu chimicale
SUA importa din Cina o treime din usturoiul care se gaseste pe piata ei. Inspectorii americani au constatat ca acest usturoi este pulverizat cu un cocktail chimic, periculos pentru sanatea populatiei. Din cauza acestor substante chimice, usturoiul chinezesc are un gust rau si este periculos pentru sanatate.

Sare industriala in locul celei alimentare
China mai exporta sare industriala in locul celei alimentare. Sarea industriala este improprie consumului uman, deoarece poate cauza probleme de sanatate mentala, probleme hormonale si genitale.

Carne de porc tratata chimic, comercializata in loc de carne de vita
In unele restaurante din China, carnea de porc, fiind mai ieftina,  este vanduta in locul carnii de vita. Inainte de a fi comercializata, carnea e tratata, timp de 90 de minute, cu coloranti, conservanti si aroma de carne de vita, manzat sau vitel. Consumata pe termen lung, aceasta carne provoaca o otravire lenta a organismului si chiar cancer.

Pentru ca nu putem fi siguri ca usturoiul, mazarea, cipercile, carnea, sucurile si alte alimente pe care le cumparam sunt din China sau nu,  este bine sa fim prudenti. Sa ne aprovizionam din pietele  si magazinele care desfac produse ale furnizoriilor romani.


OBSERVATIE:  -  Conținutul acestui blog are doar un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. 



Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...