loading...

marți, 9 august 2016

SFATURI PENTRU ELIMINAREA METALELOR GRELE DIN CORP.

Peste tot ne intalnim cu pericolul de a ne incarca organismul cu metale grele. Produsele de igiena personala sau de uz casnic, produsele cosmetice, cremele de protectie solara, darele pe care le lasa pe cer avioanele, conservele etc. contin urme de metale grele.

Se recomanda:

1.  Bea multa apa (pana la 2 l pe zi), dar apa sa fie filtrata sau beti apa plata. Apa de la robinet contine ume de metale.
2.  Mananca 3- 4 catei de usturoi pe zi. Pe langa ca este un antibiotic natural, usturoiul este indicat in detoxifierea de plumb.
3.  Consumati varza murata, legume fermentate, grapefruit si lamaie.
4.  Consumati cel putin 5 g de coriandru pe zi. El are rolul de a elimina mercurul din organism.
5.  Faceti saptamanal saune sau bai de aburi, deoarece o mare cantitate de metale grele patrund prin piele. Prin sauna se vor elimina prin transpiratie toxinele din corp.
6.  Pentru depozitarea apei folositi recipiente din sticla, nu din plastic.
7.  Consumati sucuri proaspete din fructe si legume, preparate in casa. Se recomanda ca fructele si legumele sa fie spalate bine, deoarece multe sunt stropite cu pesticide. Ele trebuie spalate bine cu apa rece in care puneti otet de mere ( o lingura de otet de mere la 1 litru de apa) sau puneti in apa bicarbonat de sodiu (3-4 lingurite de bicarbonate la 1 litru apa rece). Se lasa fructele sau legumele timp de 5 minute si se spala bine cu ajutorul unei perii curate, apoi se clatesc sub un jet de apa rece.

Atentie ! 
1.  Evitati conservele.
2.  Evitati pestele. Se pot consuma fructe de mare (scoici, raci, crabi, melci, homar) pentru ca ele contin mai putin mercur.
3.  Evitati folosirea pastei de dinti obisnuita. Puteti folosi pastele de dinti organice.
4.  Evitati deodorantele obisnuite si folositi-le doar pe cele organice. Ca demachiant, femeile pot folosi uleiul de cocos. 

OBSERVATIE:  -  Conținutul acestui site are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.




4 Articole interesante:

loading...
loading...