loading...

duminică, 7 august 2016

MASCA REVIGORANTA cu castravete

Castravetele are acelasi pH cu cel al pielii si ajuta in intarirea sistemului de protectie al pielii. Are proprietati hidratante, hranitoare si astringente.

MASCA DE FATA REVIGORANTA

Ingrediente: 1 castravete decojit, fara seminte, 5 frunze de menta strivite, 1 albus de ou .
Cum se procedeaza:
Se mixeaza bine castravetele cu menta in blender. Se pune pasta rezulta intr-un bol. Se bate albusul de ou pana devine spuma si se adauga peste pasta de castravete si menta si se amesteca usor. Masca se intinde pe fata si se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi se clateste bine cu apa calduta.

PENTRU OCHI FRUMOSI

Castravetele actioneaza precum o comprensa rece, pentru ca el contine multa apa. Se taie un castravete in felii, care se pun in congelator pentru 5 minute, apoi se aplica cate o felie pe ochi fiecare ochi si sub ochi. Se lasa sa actioneze pana ce feliile aplicate se incalzesc. Este eficient impotriva pleoapelor cogestionate si a cearcanelor datorate oboselii.

Daca ne grabim, se freaca usor o felie de castravete de pleoape si pielea de sub ochi, apoi clateste bine. Este foarte efiecient impotriva ochilor umflati si cearcanelor datorate oboselii.


4 Articole interesante:

loading...
loading...