loading...

sâmbătă, 6 august 2016

MASCA PENTRU TEN care poate inlocui botoxul.

Nu trebuie sa cheltuim sume mari pe interventii chirurgicale dureroase si costisitoare atata vreme cat avem la dispozitie produse oferite de natura,  care ne pot mentine tenul fara riduri, cat mai mult timp. Iata o reteta care poate inlocui cu succes botoxul. Daca este facuta zilnic., rezultatele se vad in 3 saptamani (aceasta este o masca naturala, iar efectul ei este mai lent decat cel al produselor cosmetice care contin elemente chimice).

Ingrediente:
1/4 ceasca de iaurt;
1/2 banana (care trebuie sa fie cat mai coapta);
1 lingurita de miere.

Mod de preparare:
Se paseaza bine banana cu o furculita, apoi se amestecă foarte bine banana cu iaurtul şi mierea, pana se omogenizeaza compozitia
Masca se aplica pe toata fata si pe gat si se pastreaza timp de 20 de minute.
Pe perioada celor 20 de minute, se acopera fata cu un prosop umezit in apa calduta, care va ajuta masca sa patrunda profund in piele. Se clateste , la sfarsit,  cu apa din abundenta.

Sfat:   pentru un ten uscat, se poate adauga in compozitia mastii o lingurita de ulei de masline (sau de ulei de argan).


OBSERVATIE:  -  Conținutul acestui blog are doar un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. 


4 Articole interesante:

loading...
loading...