loading...

vineri, 19 august 2016

CURA LUI RUDOLF BREUSS impotriva cancerului.

Rudolf Breuss a fost un terapeut faimos de origine austriaca, nascut in 1899. El si-a dedicat intreaga viata descoperirii unui tratament alternativ, care sa nu fie invaziv si care sa vindece cancerul si alte boli incurabile. Breuss insusi a afirmat ca inca din 1950, a vindecat cu success peste 2000 de pacienti.
Din 1986, exista peste 45.000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.
   Cura lui Rudolf  Breuss este o cura care consta in consumarea de sucuri de legume si ceaiuri impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli grave sau aparent nevindecabille.  Cura consta in faptul ca, timp de 42 de zile, nu este permis a se consuma altceva decat sucuri de legume si ceaiuri corespunzatoare, pregatite in conditii specifice. Sucurile se pot bea ori de cate ori va este foame, dar nu mai mult de 0,5 l pe zi. Sucul se bea lingura cu lingura, incet si se va inghiti numai dupa o buna amestecare si insalivare.
    O tumoare canceroasa se poate forma, in locurile supuse unei presiuni de lunga durata. Aici, sangele nu mai circula si celulele ar urma sa moara. Dar si respectivele celule doresc sa traiasca, ele „sug” din mediul inconjurator tot ceea ce le lipseste. Datorita acestui fenomen, se formeaza o formatie independenta, care la inceput creste foarte lent, uneori in 10 sau mai multi ani, apoi, dintr-o data, incepe sa prolifereze rapid si poate deveni o tumoare mare, pe care o numim cancer. Daca o tumoare mica si inofensiva este taiata sau apasata, atunci ea poate deveni „salbatica”, celulele canceroase patrund in sange si iau nastere metastazele. Asadar, este recomandabil sa lasam in pace  noduletele si nodulele.
   Tumoarea canceroasa traieste numai prin aportul de albumina. Datorita curei cu sucuri si ceaiuri, se opreste alimentarea din exterior cu albumina. Dar, intrucat organismul nu poate trai fara aceasta substanta, sangele „infometat” de albumina ataca in corp tot ce este suplimentar: vegetatiile, aglomerarile de impuritati si tumorile. In felul acesta, are loc  o adevarata operatie fara cutit, pe care o executa sangele omului. Orice tumoare e devorata in decurs de 42 de zile. In plus, deoarece, in timpul formarii celulelor canceroase, metabolismul mineral din celule e dereglat, sucurile de legume, avand un continut de minerale asimilabile, compenseaza respectivul deficit.
   Cura lui Breuss impotriva cancerului este o dieta foarte rigida de fructe, legume și plante aromatice, pe care o persoană le bea timp de  42 de zile. Deoarece celulele canceroase au un metabolism foarte diferit de celulele normale, dieta Breuss este conceputa pentru a omora prin infometare celulele canceroase prin nefurnizarea de proteine ​din ​alimente solide. Teoria lui este ca celulele canceroase pot trăi numai cu proteine ​​din alimente solide. Prin urmare, dacă se bea doar suc de legume si ceaiuri, in 42 de zile, celulele canceroase mor în timp ce celulele normale continuă să prospere.
   In concluzie, regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implica consumul ceaiului in cantitati mari, precum si a unui suc de legume dupa propria sa reteta. Tinand cont de faptul ca, potrivit teoriei sale,  celulele canceroase pot trai datorita proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacientii bolnavi de cancer sa nu bea sau sa manance nimic altceva decat ceaiuri si sucuri. Asadar, prin consumul doar a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate.
   Acest tratament de cancer este evaluat ca fiind adecvat DOAR pentru pacientii diagnosticati cu cancer incipient, care nu au cancer cu  crestere rapida și cancerul nu s-a raspandit in mod semnificativ!
Dacă pacientii au un cancer avansat, care au facut chimioterapie, radioterapie sau intervenții chirurgicale sau au cancer cu potential de crestere rapida, NU trebuie sa foloseasca acest tratament.


Reteta lui Breuss pentru tratarea definitiva a cancerului:
(Este obligatoriu ca legumele folosite trebuie sa fie organice si proaspete).

Ingrediente:
– 300 g sfecla rosie
– 100 g morcovi suculenti
– 100 de grame de radacina de telina
– 70 g cartof crud
– 30 g ridichie neagra
Nota: Cartoful este optional, cu exceptia cancerului la ficat, unde joaca un rol important.

Preparare :
Legumele se curata, se cantaresc, se trec prin storcator si se strecoara prin trei randuri de tifon ca sa nu ramana absolut niciun reziduu. Se face proaspat in fiecare zi.
Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi.

Mod de administrare:
Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, ori de cate ori apare senzatia de foame, dar nu mai mult de 0,5 l pe zi. Sucul se bea lingura cu lingura, incet si se va inghiti numai dupa o buna amestecare si insalivare. In concluzie, sucul se bea lingura cu lingura, inghitindu-se numai dupa ce s-a amestecat foarte bine cu saliva.
De asemenea, pe tot parcursul zilei trebuie sa se inlocuiasca apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).

Dimineata: se bea incet, obligatoriu,  o jumatate de ceasca de ceai pentru rinichi rece, baut incet; iar dupa 30-60 minute se mai bea 1-2 cesti ceai cald de salvie. Dupa alte 30-60 minute se va lua o mica inghititura de suc, inghitindu-se numai dupa o buna amestecare cu saliva. Dupa circa 15-30 minute se va lua din nou o mica inghititura de suc de legume, in functie de senzatia de foame. Pana la pranz se pot bea 10-15 inghitituri de suc. Intre timp, se consuma,in loc de apa, din nou ceai de salvie, care poate fi baut si rece, in orice cantitati, dar fara zahar

La pranz: se consuma, din nou , o jumatate de ceasca de ceai pentru rinichi, rece; aceasi cantitate se bea si seara, inainte de culcare.

Dupa-amiaza:  se va lua de mai multe ori cate o inghititura mica de suc de legume

Ceaiuri:

-    Ceai de salvie. Utilizat pentru gargara, se face doar infuzie (se pune1-2 lingurite de salvie maruntita intr-o jumatate de litru de apa clocotita, fara a se fierbe, se acopera si se lasa la infuzat  10 minute. Pentru baut, se pun 1-2 linguri de salvie la ½ l apa fiarta si se fierbe 3 minute, apoi se pune de-o parte si se adauga sunatoare, menta, roinita, apoi se lasa vasul acoperit  sa stea 10 minute. Poate fi consumat in orice cantitate. E cel mai important dintre ceaiuri si ar trebui baut pe toata durata vietii.

-    Ceai pentru rinichi. Compozitie: 15 g coada calului, 10 g urzici, 8 g troscot si 8 g sunatoare. Aceasta cantitate ajunge pentru o persoana, timp de 3 saptamani. Se ia o priza (cantitatea prinsa intre 3 degete – circa ½ lingura) si se pune intr-o ceasca cu apa fiarta, tinandu-se 10 minute. Se strecoara prin sita si se pune de-o parte, iar peste planta ramasa  in sita se mai toarna inca 2 cesti cu apa fiarta si se fierbe 10 minute. Se strecoara si apoi se amesteca cele doua ceaiuri. Ceaiul pentru rinichi trebuie baut numai 3 saptamani, cate ½ ceasca, rece, dimineata pe stomacul gol, inaintea pranzului si seara, inainte de culcare. In aceast aperioada, nu se va consuma carne de vita sau de porc si nici supe de carne sau mancaruri reincalzite.

-    Ceai de napraznic. Se infuzeaza timp de 10 minute o priza (cantitatea prinsa intre 3 degete – circa ½ lingura) de ceai care se pune intr-o ceasca cu apa fierbinte. Se bea zilnic o ceasca de ceai rece. Este indicat in toate tipurile de cancer, mai ales daca s-au facut deja raze, caci contine putin radiu.

-    Ceai de galbenele. Se prepara in aceleasi conditii si se utilizeaza ca si in cazul ceaiului de napraznic. Ceaiul de galbene este cunoscut de multa vreme ca remediu impotriva cancerului.

Indicatii:
-    cura nu se intrerupe brusc; se bea mai departe circa 1/6 l suc de legume pe zi si se incepe cu mancaruri usoare: supa cu taietei, de zarzavaturi, sucuri, apoi cate putina carne de pasare;
-    in cursul curei bolnavul este bine sa fie activ, adica sa lucreze sau sa faca plimbari si miscare in aer liber;
-    cura se face la recomandarea si supravegherea medicului.



Observatie:  -   Acest  blog  nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.


4 Articole interesante:

loading...
loading...