loading...

luni, 29 aprilie 2013

DISCOPATIA CERVICALA SE VINDECA TOTAL CU FRUNZA DE BRUSTURE

   
    Discopatia cervicala provoaca multa suferinta. Putem scapa de aceasta suferinta cu ajutorul frunzei de brusture (denumita in anumite zone: captan, lipan), denumirea stiintifica: Arctium lappa. Brusturele este o planta care creste pretutindeni: santuri, locuri virane, gradini, pe malurile apelor, in paduri etc.
Mod de procedare.
1.  Seara, se spala de praf o frunza de brusture (proaspat culeasa), se sterge, apoi se pune intr-un vas cu putin spirt medicinal (albastru)  si se lasa in spirt timp de 10-15 minute, pana se impregneaza bine.   
2.  Se aseaza o panza subtire peste ceafa, apoi se aseaza peste panza, frunza bine scursa de spirt. Deasupra  panzei cu frunza se aseaza o alta panza subtire, apoi se fixeaza bine cu un batic, legat in jurul gatului, pentru ca frunza sa nu alunece. Se pastreaza peste noapte si se dă jos dimineata.
      Tratamentul NU trebuie sa depaseasca 6 zile. In urma acestui tratament, dispar durerile și ametelile la miscarea capului pt foarte multa vreme de la aplicarea acestui tratament.

     Acest tratament poate fi folosit si in spondiloza lombara si reumatism.

Observatie:  -   Acest  blog  nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

                                           

4 Articole interesante:

loading...
loading...