loading...

marți, 20 iunie 2017

APA DE OREZ un tonic natural care previne imbatranirea prematura a pielii.

Are proprietati antioxidante, imbunatațeste circulația sangelui, hidratează pielea, previne aparitia petelor de batranete, diminueaza inflamatia si previne imbatranirea prematur a pielii. Această apa ofera o protectie ridicata impotriva razelor nocive ale soarelui. Poate folosita de doua ori pe zi, dimineata si seara, in loc de lotiune tonica si poate fi pastrata in frigider pana la 4 zile .

Modul de preparare
Se fierbe orezul intr-o cantitate mai mare de apa, astfel incât acesta sa nu absoarba intregul lichid. La final, totul se strecoara, iar apa ramasa poate fi folosita, cand s-a racit. pentru spalarea tenului sau clatirea  parului, confererandu-i stralucire si ajuta firul de par sa se mentina puternic si sanatos.

Mod de folosire
Se inmoaie un tampon de vata in apa de orez si se aplica pe fata.  Apa de orez  inchide porii si confera netezime tenului. Acest toner natural favorieaza cresterea celulelor tinere, stimuleaza fluxul de sange si ajuta la pastrarea pielii netede si stralucitoare.

Beneficii
■ ajuta la vindecarea acneei si diminueaza roseata focarelor
■ actioneaza ca un astringent asupra pielii, si inchide porii
■ este eficienta in diminuarea eczemelor fetei. Se inmoaie un prosop cosmetic in apa de orez si se aplica pe toata zona afectata, pentru cateva minute.
este eficienta in  eruptii sau alte inflamatii ale pielii pentru calmarea acestora in mod natural. Se aplicata compresa de 2 ori pe zi timp de 15 minute.

■ este folosita pentru tratarea arsurilor solare, ajutand pielea sa se recupereze rapid. Se aplica tampoane inmuiata in apa de orez rece


OBSERVATIE:  -  Conținutul acestui blog are doar un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. 

Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...