loading...

vineri, 3 martie 2017

Clatirea parului cu bere si otet de mere.

Avantaje:
- Proteinele din malt si hamei intaresc firul de par si il repara;

- Complexul de vitamine B, in special biotina (B7), opreste caderea parului, ajuta la cresterea lui si impiedica aparitia matretii.
 Maltoza confera parului stralucire si volum.

 Ingrediente:
- 30 ml de apa;
- 30 ml de bere (chiar daca crezi ca este rasuflata,  o poti folosi foarte bine in tratamente pentru ingrijirea parului;
- 2 lingurite de otet de mere;
- 4-5 picaturi de ulei esential de rozmarin pentru parfum (optional);
- sucul de la 1 lamaie (daca ai parul gras).

Mod de preparare si folosire:
Se amesteca toate ingredientele intr-un vas. Se aplica solutia obtinuta pe parul proaspat spalat si se maseaza tot scalpul timp de 3-4 minute, apoi se clateste cu apa calduta.
Nu trebuie sa te ingrijoreze mirosul pentru ca acesta dispare dupa cateva minute pe masura ce parul se usuca.



Niciun comentariu:

4

loading...
loading...