loading...

luni, 6 februarie 2017

Miraculoasa vitamina C vindeca bolile de inima!

Procedeul de vindecare a bolilor cardiovasculare cu vitamina C nu este agreat de institutiile medicale si de industria farmaceutica, care ar pierde miliarde de dolari din operatii si din medicamentele ce se folosesc in terapii alopate pentru diverse bolii cardiace.
O echipa de cercetatori canadieni, condusa de dr. G. C. Willis, a descoperit ca bolile de inima sunt provocate de forme ascunse de scorbut cronic si se pot vindeca cu doze mari de vitamina C. Descoperirea lor a fost confirmata la sfarsitul anilor ’80 de catre doctorul Linus Pauling, laureat al premiului Nobel.
Terapia conceputa de dr. Pauling include vitamina C, cu adaos de lizina (aminoacid cu calitati nutritive, existent in majoritatea proteinelor vegetale si animale) si da rezultate miraculoase, vindecand boli ale inimii despre care se credea ca erau incurabile. S-au adevarate miracole ale vindecarii afectiunilor coronare.
Decesele din cauza bolilor de inima, cauzate de scorbutul cronic, ar putea fi evitate prin simpla cura cu vitamina C.
Vindecarea sigura si eficienta a celor mai cunoscute boli ale inimii, consta in administrarea zilnica a unei doze de 6.000 – 10.000 mg vitamina C.
Se stie ca deficienta vitaminei C in organism slabeste arterele umane prin formarea placilor de aterom (infiltrare a peretilor aortei si a unor artere cu o substanta grasa), care impiedica circulatia sangelui. Dr. Pauling si echipa sa au constatat ca in urma depunerii placilor de aterom in interiorul arterelor, are loc deseori o ruptura a unei artere slabite si rezulta cheaguri de sange, ce duc la atac de cord sau infarct.
Scorbutul cronic, responsabil cu bolile cardiace, a fost confirmat si prin cardio-retinometrie si a fost vindecat prin doze zilnice de vitamina C, de catre dr. Sidney Bush, din Marea Britanie. Dr. Sidney Bush a observat ca placile de aterom se reduc si dispar in urma unor doze zilnice de pana la 10.000 mg vitamina C. Pe baza acestor observatii, dr. Sidney Bush a elaborat metoda noua de diagnosticare a bolilor coronare, denumita cardio-retinometrie.  (Sursa: Nexus new times magazine – science & alternative news).

Prin contributia acestor cercetatori de avangarda in domeniul medical, a fost deschisa o cale sigura si eficienta ca bolile de inima sa fie vindecate prin mijloacele medicinii alternative, fara operatii care sa puna viata pacientilor in pericol si fara tratamente costisitoare cu medicamente de sinteza, care au efecte secundare distrugatoare asupra organelor din corpul uman.

Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...