loading...

duminică, 8 ianuarie 2017

Prevenirea imbatranirii premature si mentinerea tineretii, cu ajutorul BUSUIOCULUI macerat la rece !

Aceasta planta macerata la rece, este considerata un adevarat elixir al tineretii fara batranete. Dr. Daniela Buşneag, medic medicina generala, homeopatie si apifitoterapie intr-un interviu dat la digi24.ro. „Femeile care consumă zilnic un macerat din ceai de busuioc vor ramane vesnic tinere si frumoase,” precizeaza dr. Daniela Buşneag.

Mod de preparare si utiliare:
   Se pun 6 lingurite de frunze maruntite in in 250 ml apa rece. Frunzele pot fi verzi (vara) sau uscate (iarna). Se pastreaza timp de 12 ore (de seara pana dimineata), dupa care se strecoara si se bea o cana pe stomacul gol, dimineata.
   Cura se tine minimum 2 luni pe an sau in mod constant.

Atentie!
„Daca urmeaza sa facem interventie chirurgicala, o extractie dentara, e bine ca doua saptamani inainte de a face acest lucru sa nu consumam busuioc pentru ca poate da sangerare excesiva, la fel ca si usturoiul,” recomanda dr. Daniela Buşneag.

Busuiocul nu este recomandat nici femeilor insarcinate, celor care alapteaza sau copiilor.

Observatie:  -  Acest blog, nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Plantele medicinale sau remediile naturale, prezentate pe acest blog, pot veni in ajutorul bolnavului, dar nu exclud si nici nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.



Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...