loading...

vineri, 30 decembrie 2016

Substantele antitumorale (falcarinolul, luteina si zeaxantina) din SUCUL DE MORCOVI si efectele lor benefice.

   In urma multor studii facute de dr. Kirsten Brandt, de la „Institutul Danez de Stiinte Agricole”, s-a ajuns la concluzia ca morcovul incetineste si previne cresterea si aparitia tumorilor. Falcarinolul, un principiu activ continut de morcov, este o puternică substanta antitumorala. Studiile au aratat ca aceasta substanta inhiba dezvoltarea diverselor tipuri de celule maligne.
   Aceste efecte benefice au fost demonstrate în:  cancerul de piele, cancerul esofagului si al laringelui, cancerul colorectal, cancerul gastric, cancerul prostatei sau al vezicii urinare. Falcarinolul, luteina şi zeaxantina incetinesc procesul de proliferare a celulelor maligne, impiedicand, astfel apariţia metastazelor. Studii de medicină experimentala arata ca sub actiunea acestor principii active, tumorile pot intra in remisie.

Administrarea sucului de morcovi:
Sucul de morcovi se consuma de preferinta imediat, insa daca nu este posibil acest lucru, se pastreaza la rece, in sticle bine inchise, maximum 6 ore. Zilnic, se administreaza cate 100 de ml. de suc de morcov, dimineata si seara, in cure de 4 saptamani, urmate de 1-2 saptamani de pauză.


Observatie:  -  Acest blog, nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Plantele medicinale sau remediile naturale, prezentate pe acest blog, pot veni in ajutorul bolnavului, dar nu exclud si nici nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.


Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...