loading...

sâmbătă, 27 august 2016

RETETA MIRACULOASA IN VINDECAREA CIROZEI HEPATICE.

Imgrediente:
- trei lingurite cu coaja de radacina de dud maruntita;
- o lingurita cu radacina de maces;
- o lingurita cu radacina de pir;
- o lingurita cu radacina de urzica vie;
- trei litri de apa plata sau de izvor.

Mod de preparare:
Se toarna apa intr-un vas si se fierbe. Cand apa da in clocot, se pun radacinile maruntite in cantitatile enumerate mai sus. Se fierbe totul la foc mic, pana cand mai ramane in vas 1 litru de apa, apoi se stinge focul si se adauga o jumatate de lingurita iarba de rostopasca. Se acopera vasul si se lasa la infuzat pana se raceste lichidul.
Se strecoara printr-un tifon dublu sau o sita foarte deasa, iar ceaiul se toarna intr-o sticla (sa nu fie din plastic), la temperatura camerei (nu in frigider).

Administrare:
Se bea pe parcursul zilei ceaiul, pe stomacul gol, inaintea meselor principale si a gustarilor. Se bea cu o ora inainte de a manca, de preferat sa se bea 5 cani de ceai pe zi.
Se consuma numai ceai proaspat (nu se cosuma ceaiul facut in ziua precedeta). Cat timp se consuma acest ceai, se tine un regim strict: fara sare, prajeli, alcool, carne si grasimi (eventual se poate consuma doar carne slaba de pui fiarta).
Tratamentul dureaza 30 de zile in cazul hepatitelor cronice si se repeta de doua ori pe an.
In cazul ascitei (acumularea de lichid in cavitatea abdominala), acest ceai se va consuma pana la eliminarea definitiva a lichidului de ascita, facandu-se o pauza de o saptamana dupa fiecare luna de tratament. Dpa vindecare acest tratament se va face de doua ori pe an (cate 30 de zile)., timp de 5 ani.
Radacina de dud are un rolimportant in ascita, avand un rol important in eliminarea lichidului de ascita prin urina. Din aceasta cauza, pacientul va urina mai des si urina va avea o culoare rosiatica. Acesta este rezultatul eliminarii lichidului de ascita ceea ce demonstreaza ca procesul de vindecare a inceput.

Observatie:  -  plantele medicinale sau remediile naturale, care sunt prezentate pe acest blog, nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Ele pot veni in ajutorul bolnavului, dar nu exclud si nici nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate.


                       


4 Articole interesante:

loading...
loading...