loading...

miercuri, 1 iunie 2016

CREMA DE ARDEI IUTE te scapa de durerile articulare

Ardeii iuti contin capsacina, o substanta care inhiba senzatia de durere si are proprietati calmante si antiinflamatoare. Crema obtinuta din ardeii iuti actioneaza ca analgezic, ameliorand durerile de spate (lombosciatica), de articulatii, avand efect antireumatic si  reda mobilitatea articulatiilor. Aceasta crema nu contine coloranti sintetici, parfum sa componente de sinteza si se poate prepara usor in casa, ieftin si este chiar mai eficienta decat produsele companiilor farmaceutice.

INGREDIENTE.
-  un pachet de unt cu 80% grasime
-  4 linguri de ardei iute tocat foarte marunt sau macinat (cu seminte cu tot)

PREPARARE
Se pune untul la topit, intr-un vas, pe foc mic, apoi se adauga ardeiul macinat in untul lichid. Se ameteca bine si se lasa sa mai fiarba, la foc mic, timp de 10 minute,apoi se ia vasul de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Cand compozitia este calduta se strecoara printr-o sita deasa. Lichidul strecurat se pune intr-un recipient (borcanas) bine inchis si se pastreaza  in frigider.

INDICATII SI MOD DE UTILIZARE
Important. Inainte de folosire, se face o proba pe o suprafata mica de piele, deoarece ardeiul iute poate provoca anumitor persoane alergii severe. In cazul persoanelor cu sensibilitete alergica, nu se va utiliza crema.
-  Crema se aplica extern in strat subtire , prin masaj bland pe suprafata dreroasa (care trebuie sa fie curata), pana este absorbita complet de piele. Aceasta crema, datorita compozitiei sale (ardeiul iute), va incalzi pielea.

ATENTIE!
-  Dupa folosire, se vor spala bine mainile.
-  Nu se aplica pe rani.
-  Nu se lasa la indemana copiilor.
-  Aceste remedii naturale, care vin in ajutorul bolnavului, nu exclud si nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza.





4 Articole interesante:

loading...
loading...