INGREDIENTE:
- o sfecla rosie cruda, de
marime mijocire
- un mar
- un morcov crud
- o cescuta cu apa plata
PREPARARE:
Sfecla, marul si morcovul se
spala foarte bine, daca este nevoie puteti folosi o periuta, pentru ca nu
trebuie să le curatam de coaja. Se taie toate in cubulete mici si se pun
intr-un blender, adaugandu-se si apa plata din cescuta.
Va rezulta aproximativ 250
ml de suc, care trebuie consumat imediat, dupa ce se prepara.
ADMINISTRARE:
Se bea de doua ori pe zi: dimineata
(inainte cu o ora de micul dejun) si dupa-amiaza,
inainte de ora 17.
PROPRIETATI:
- impiedica dezvoltarea
celulelor canceroase;
- intareste sistemul imunitar;
- poate vindeca ulcerul,
previne bolile de ficat, pancreas si rinichi;
- previne atacurile de cord,
tensiunea arteriala ridicata si intareste plamanii;
- diminueaza durerile
musculare, dar si durerile de orice fel;
- trateaza ochii uscati,
rosii si imbunatateste vederea;
- vindeca rinita alergica;
- detoxifiaza organismul,
imbunatateste tranzitul intestinal si inlatura constipatia;
- infrumuseteaza pielea si
trateaza acneea;
- elimina respiratia urat
mirositoare datorate indigestiei si a infectiilor din gat.
OBSERVATII:
Acest suc este foarte
hranitor, usor de absorbit si este foarte eficient daca vrei sa scazi in
greutate. Dupa doar doua saptamani, sistemul nostru imunitar se imbunatateste.
Consumarea acestui suc nu are nici un efect secundar nedorit, aduce doar
beneficii sanatatii noastre.
ATENTIE: - Acest blog nu
isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia
prezentata pe acest site are un caracter informativ.