loading...

marți, 4 septembrie 2018

Leac pentu ulcer varicos si arsuri ale pielii.


Intr-o emisiune TV (intitulata ”Adevaruri ascunse”), parapsihologul Lidia Fecioru a prezentat un leac pentru vindecarea ulcerului varicos. Nu l-am incercat, ca nu sufar de aceasta boala, dar vreau sa vi-l impartasesc.

Ingrediente:
250 g de untura curata de porc, nesarata (este importanta deoarece contine proteina animala care ajuta la refacerea pielii);
► 100 g de ceara alba de albine (se procura de la un apicultor);
 O bucata de propolis, de dimensiunea unei tigari.

Preparare.
Se pun toate ingredientele intr-un vas mai mic, pe care il vom pune int-un alt vas, mai mare, ce contine apa si se pune la fiert, pe flacara mica, pana cand toate ingredientele se topesc (deci, se fierbe la baine marine). Daca  in timpul fierberii, apa din vasul mai mare, in care este introdus vasul cu ingrediente, scade se mai adauga putin, cate putin, apa. Cand toate ingredientele s-au topit, se amesca bine, pana se obtine o alifie moale, pe care o vom scurge intr-un borcan de sticla, pe care-l vom inchide.
Alifia rezultata  nu are termen de garantie si poate fi folosita oricand.

Mod de utilizare.
Se unge suprafata afectata cu aceasta alifie, apoi se bandajeaza piciorul.
Aceasta alifie poate fi folosita si in cazul arsurilor, pentru ca ajuta la vindecarea si refacerea pielii.

OBSERVATIE:  -  Conținutul acestui blog are doar un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.

Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...