loading...

marți, 9 august 2016

CUM ELIMINAM METALELE GRELE DIN CORP.

   Cele mai frecvente metale grele, care care cauzeaza probleme de sanatate grave, sunt: mercurul, plumbul, arsenicul, cadmiu (din fumul de țigară), fierul, aluminiu, antimoniu, crom, cobalt, cupru, mangan, seleniu, staniu, taliu și uraniu.
   Aceste metale grele ajung in organism prin alimentatie ( alimente non-organice, anumiti pesti, fructe de mare etc.), tigări, apa, aer sau sunt absorbite prin piele ( de exemplu, prin folosirea deodorantelor).

INGREDIENTE:
 ¼ cană de frunze de coriandru proaspăt
 ¼ cană de frunze de pătrunjel proaspăt
- jumătate de linguriță de pudră de chlorella (o algă bogată în clorofilă, care intensifica mișcarea intestinelor. Deoarece mercurul este eliminat în mare parte prin scaun, această algă ajuta la eliminarea metalelor grele.
-   apa plata (trei sferturi de cana)

MOD DE PREPARARE SI ADMINISTRARE:

   Se pun toate  ingredientele intr-un blender si se mixeaza pana se obtine o bautura cremoasa. Se bea acesta bautura o data pe zi, timp de 2 saptamani si organismul va elimina metalele grele.
   E bine sa se consume frunze de coriandru la fiecare masa (in supe, salate, omlete). Acest condiment, cu gust placut, ajuta la eliminarea substantelor periculoase din organism.

Observatie:  -   Acest  blog  nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate



4 Articole interesante:

loading...
loading...